Okategoriserade

Aldrig mer fila….

Har blivit tipsad om det här lilla mirakelkuren som nu kommit till Sverige…. Ett par sockor o trä på fötterna en stund o efter några dagar så ska man få helt ny hud..=) Menar dom verkligen att jag aldrig mer ska behöva fila fossingarna???… Funkar det här, ja då ska jag skratta mig lycklig, för roligt är det inte att hålla på plus att det går alldeles för länge mellan varven….;) Från apoteket o jag vet inte exakt vad jag betalade för jag handlade lite annat, men runt 150 spänn tror jag…. Om det funkar återstår att se….=)) Om några dar som sagt….

Senaste köpet är en Bugxter.. Har inte gjort annat än o race:at runt med ungarna i den dom senaste dagarna.. Kul som sjutton o köra o ungarna älskar den.. Folk glor värre än dom sett en Ferrari, men det struntar jag i o vi har skitkul..

Dom två äldsta ungarna fick prova på gräsmattan, dom har fin motorik….=)

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *