Livsstil

Aktivera rumpan

För ett år sedan så körde jag med min dotter på gymmet, men nu är det hon som kör med mig hehe. Dessutom börjar maskinerna bli för lätta för henne 😂😂

Det var bara att pallra sig upp tidigt imorse så vi kom iväg till gymmet, och klockan åtta var vi där. Det blir mer folk runt tiotiden och då vill vi inte vara där på grund av Corona.

Idag skulle vi köra tillsammans Nicki och jag, ben och rumpa!

Vi började värma upp med trappen och sen med dessa band

Träningsbanden var helt nya för mig idag. Min dotter förklarade för mig att om man gör vissa övningar med dom innan träningen , så hjälper det till att hitta kontakt med rumpan lite lättare under din efterföljande träning. Och därmed kunna rikta lite mer fokus till att den arbetar. Och det ska gudarna veta att den gjorde! Bra Nicki och tack!

Ja det är ett helt företag det här med träning, men väldigt kul när man kommer in i det!

Vi började benpressen efter uppvärmningen, ungen tio 10X250 kg i benpress. Hon är stark som en björn i benen, jag tog ynka 100 kg 😄

Har ni testat denna nyhet?

Svängde förbi Ica på hemvägen för lite frukost då denna nyhet slank ner i korgen. Jordnötsringarna har tagit ett rejält dopp i chokladpoolen 😛😛😛 Ja ni fattar ju själva, det var ju bara att slita upp den lilla påsen och trycka fullt haha.

Direkt efter frukost och det var mitt lördagsgodis för denna helg =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *