Okategoriserade

ÅÅHHHH!!!!!

Det är så jäkla gött o varva ner sista veckan med o inte byta hotellboende hela tiden som vi gjort i två veckors tid… Häromdagen splittrade vi på oss, familjen Svanberg drog åt ett håll o vi åt ett annat, för vi ville se lite olika saker men hoppas vi stöter på varandra snart igen..=) Det är ett jäkla åkande med bilen så fort man ska ta sig nånstans o då är det skönt att slippa flänga in o ut med massa resväskor också…=)))) Som idag när jag fick för mig o åka till Miami o shoppa, på LINCOLN ROAD!!!!.. Vilket underbart mysigt ställe, hetaste butikerna men ÅÅHHH o gå där i över trettio graders värme o med en gubbe o tre ungar som inte vill göra nåt annat än o bada haha… Jag missar INTE Lincoln Road o det blev iallafall ett par timmar…:))))

Åker heller inte ”hemåt” förens vi svängt in HÄR sa jag till Micke.. Här bodde dom flesta kändisarna, men när vi kör in är det grindar o en vaktkur med en gubbe i o vad säger vi nu då…???.. Heja glatt förfan som om vi aldrig gjort annat än o åkt in o ut genom dom här grinarna, och så blev vi insläppta…;) Det här var inte dom fetaste kåkarna med kameran för jag hade ju fullt upp o kolla in alla fina hus…;)

 
 
 
 
 

Lincoln Road…
 
 
 
 

 Sanny köpte en mysig huvtröja på Superdry.. 
Ett par snygga solbrillor till mig från Marc Jacobs..
 
Det här är den dyraste jävla tröja jag någonsin köpt till mig själv.. Från ALLSAINTS.. Ajjabajja Susanne, inte komma o visa upp så fina grejer hos mig…;)
 
 
Två par samma skor till Nicki o mig från Minnetonka..
 
Isa var inte dugg intresserad av shopping(som vanligt), men trosor tyckte hon iallafall att hon behövde.. Från Macy´s..
 
På vägen när vi åkte hem hade nån köpt en matta haha..
 
 

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *