Okategoriserade

50 års firande

Hej! Åt ni nån semla igår på fettisdagen? Vi gjorde faktiskt inte det, vi sparade oss till tårta och ett 50 årsfirande igårkväll för en kvinna i släkten istället. 
Hon vill fira ordentligt i helgen vill jag lova och vi var bjudna på 50 årsbaluns men tyvär är vi bortresta hela denna helg, så vi fick fira henne på den riktiga dagen istället. Synd är det och det är verkligen inte ofta fest nuförtiden, det hade varit så kul.
Fler 50 årsfester kommer under året, bland annat min egen 😉 Sitter och dricker kaffe i våra nya kaffemuggar, hittade dom igår på Åhléns Outlet för tjugo spänn styck. Är det inte billigt så säg?


I svart, vitt och guld, och så fina så jag vill ha dom framme. Chanel hette dom också 😉 
Dom fanns även med öron om man vill ha det istället.


Efter en vilodag från gymmet igår så känner jag mig redo för nästa träning. Ben & rumpa står på schemat idag, något jag älskar att träna för då kan jag lasta på mer än vad jag kan göra med övriga kroppen.

💓 
  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *